Eric's wereldavontuur!! travel blog

De convoy voor vertrek (Jim voor onze 4x4)

Lekker knus achterin (vlnr, Adam, Andy, Harry, James en Amy)

Uitzicht over een "sandblow"

Lake Wobby

Lake Wobby (net voordat ik en James erin racede..)

Scheepswrak

groepsfoto

BBQ, typisch ozzie meal

drinkspelletje..hik

Een leguaan!

"Indian Head"

Ik in "drivers outfit"

Lake ??

Lake ??

Dit is dus "de weg"

In de rij voor de ferry terug

Op de ferry (we moesten allemaal op de boeg staan om weg...


De tweede top-attractie die ik wilde doen hier op de oostkust! Fraser Island, is een eiland die compleet uit zand bestaat. En hier staat ook het enige regenwoud in de wereld dat groeit op een zandgrond! Best we spectaculair hier.

In Hervey Bay was ik een groep tegengekomen van engelsen (Adam, Nicky, Andy, Jim en Amy) waarmee ik uiteindelijk ook mee in de 4x4 (jeep) ben gegaan. Super gave groep hadden we samen met nog twee engelsen James en Will, en een kiwi (Nieuw Zeelander) Harry. Nou bleek later dat ik en die eerste groep engelsen in dezelfde tour zaten in 1770...? We hebben de scooteroo samen gedaan zonder dat we het wisten, echt maf.

De eerste dag op Fraser was echt GAAF (net als de andere 3!) Rondscheuren (niet harder dan 30km/h in het bos en 80km/h op het strand) in een Jeep door regenwoud, over strand, heuvel op en heuvel af. We wisselde van chauffeur wanneer iemand wilde rijden. Ik moet zeggen dat het het beste rijden was sinds een lange tijd! Ik had net een heel stijl stuk naar boven en naar beneden met grote gaten in de "weg". (weg: zandpad/spoor/strand..) We zijn naar Lake Wobby geweest waar ik en James ingerend waren, erg grappig was dat, en vermoeiend! s'Avonds was het kamperen op een vaste plek. Daar konden we de tenten laten staan voor de twee nachten. We hadden een BBQ op beide avonden. En nog een drinkspelletje hier en daar erna...TOP.

Dag twee hebben we het scheepswrak gezien en zijn we naar Indian Head gereden, mooi uitzicht! Daarna door naar de Champaine Pools, borrelen in de bubbels veroorzaakt door golven die in de poel splashen! Was best wel grappig! Onderweg hier naartoe hebben we het enige beetje slecht weer gehad, 1 regenbui op 3 dagen is niet verkeerd dacht ik zo‼

De laatse dag hebben we nog aan een paar meren gelegen en erin gezwommen, erg koud! Verfrissend zullen we maar zeggen...

We hebben nog iets van een uur op de ferry moeten wachten omdatie te laat was...En toen we eenmaal aan boort waren moesten we allemaal op de boeg gaan staan omdat het schip anders niet weg kon komen omdat het tij zo laag was?! Uiteindelijk na een langzame start toch nog aangekomen in Hervey Bay.

Hier hebben we s'avonds nog met z'n alle gegeten om vervolgens afscheid te nemen...

Ik zou de groep engelse die eerder had ontmoet weer zien in Noosa.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |