Eric's wereldavontuur!! travel blog

Darling Harbour

IMAX Cinema, 2 3D-films gekeken, echt GAAF!

Uitzicht vanuit Sydney Tower (zie de Opera House tussen de flats ;)...

Darling Harbour vanuit de lucht


Back in Sydney!

Toch wel ff raar om de plek weer te zien waar het toch eigenlijk allemaal begonnen is! Weer wat herinneringen hier en daar. Op de dag dat ik aankwam om 05:30h‼ Veels te vroeg! Maargoed, ik heb m'n tijd maar benut, want op die eerste dag heb ik alle belangrijke klusjes geklaard. Paspoort opgehaald, visa erin laten zetten, bankrekening opgezegt, post opgehaald (Tante Ans, ik heb je brief ook ontvangen!) en naar het internet geweest om foto's te uploaden.

De rest van de dagen in Sydney heb ik nog een paar andere dingetjes gedaan. Ik ben naar de Sydney Tower geweest, ben naar een voorstelling geweest in Sydney Opera house. Dit was een stuk gemaakt door jonge acteurs voor een jong publiek. Het ging over het straatleven van BMX-rijders (BMX= kleine stuntfiets) was eigenlijk best goed! Verder heb ik nog een film gezien, Pirates of the Carabean II, aanrader. En ik heb 2 IMAX-films gezien. Dit zijn 3D-films, en dat was eigenlijk ook best wel gaaf. Verder gewoon een beetje rondgestruint in Darling Harbour, Circular Quay, Hydes Park enz.

Op zondag de 20e Augustus zal ik Jim nog zien voordat ik Australië dan toch echt ga verlaten‼ Vreemd idee, dat het dan toch ten einde is...Tijd voor Thailand‼Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |