Eric's wereldavontuur!! travel blog


Het was gelukt hoor! Ik heb Kate nog gezien de avond voor vertrek naar Cambodia. Gelukkig had ik een tweede tijd opgeschreven voor het geval ze vertraging zou hebben...en dat had ze dus! Haar vlucht was getroffen door een bliksem en ze had hevige turbulentie gehad, ze zei dat de vonken van de vleugels afschoten!! Maar ze was veilig geland, en ze was weer een beetje bekomen toen ik 'r zag. Was heel goed om d'r weer te zien, alhoewel kort, ook krachtig. Ze heeft me nog wat advies gegeven over Cambodia en Thailand voordat we weer afscheid moesten nemen...en ze zei dat ik de weg naar Cambodia niet op prijs zou stellen!!

Pfff...Dat was me wel even een van de slechtste wegen die ik ooit in mijn leven heb gezien em gevoelt!! Tot de grens van Thailand was alles nog ok. Dus daar 2 uur er over gedaan om alle visa's te regelen, en toen begon de ellende! 6 uur lang niks anders als op je stoel stuiteren?! Af en toe zelfs bijna met m'n kop tegen het dak aan!

Maar uiteindelijk toch nog heelhuids aangekomen in het land van de Cambodianen. Daar zat ik in een guesthouse dicht bij het centrum. Dezelfde avond van aankomst nog even de prive-chauffeur op de motor geregeld. Die me voor US $13 de hele dag heeft rondgereden door het tempelcomplex genaamd Angkor Wat.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |