Eric's wereldavontuur!! travel blog


Het party-eiland, bekend voor de Full-moon party! En raad eens waneer het volle maan is?! Op de 7e, de avond voordat ik weer terug zou reizen naar Bangkok om vervolgens naar huis te vliegen. Dus ik neem afscheid van Thailand met een superfeest!

Ook hier hebben Soph, Dav en ik een scooter gehuurd zodat we makkelijk het eiland konden bekijken. We hadden het alleen al nodig om naar het durp te gaan van ons hotel! We zaten in een heel mooi gelegen (met uitzicht over de zee, op een heuvel) hotel. Met heel aardig personeel en zwembad. Dat is een van de beste plekken waar ik heb overnacht dit jaar! Hier hebben we een paar dagen op het strand gelegen, en wat rondgereden om wat van het eiland te zien, onder andere bottle beach, dat alleen bereikbaar was via taxiboot. Mooi, maar niet zo mooi als Koh Tao. Op de enerlaaste avond waren in een italiaan, en wie kwamen we daar tegen...Serge, Nori en Gill (Gill heeft een tijd met Soph en Dav gereist) Dus dat was wel even leuk. Nori is later ook meegegaan naar de Full-moon party. En dat was SUPER gaaf! Ik was wel een beetje dronken...maar voordat dat gebeurde waren de "Buckets" met drank erg lekker, en de muziek heel goed! Heb de hele avond/nacht lopen dansen!!!

En toen was er de volgende morgen...waar zelfs ik een beetje een kater had?! (dat gebeurd eigenlijk nooit!) En toen was het tijd voor afscheid om op de boot naar Surat Thani te stappen! Bye Sopie en David!!! Heb een toptijd gehad! En ik zie jullie weer in Europa!!!Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |