Ilzzze's personal trip to Megiko (and USA) summer 2004 travel blog


He guys and girlz,

Wazzup?¿

man wat had ik een shittie day nadat ik op het internet was geweest (12 aug) .... mijn schouders waren verbrand, mijn buik was een en al troep en ik liep met mijn backpack door 30 graden op zoek naar een of ander revolutiemuseum (dat niet eens zo veel voorstelde, als dat revolutie is, well let's get it started!) daarna onder dezelfde omstandigheden op zoek naar het treinstation maar het enige wat ik vond was de gevangenis van Chihuahua... geen goede plek om rond te hangen, anyway op het treinstation was niets te doen want er gaat maar 1 trein per dag, om 6 uur sochtends!!!! f#cking hell toen kwam ik erachter hoe erg ik gewend was aan nederland, maar ik laat me niet kisten, o nee, dan neem ik gewoon de bus! dus daar ging ik weer terug naar het busstation waar ik die morgen 3 uur had liggen slapen, en jawel er ging een bus, maar dan wel de slechtste en most crumby die ze konden vinden, en zo zat ik, na net 40 uur in bussen en busstations te hebben door gebracht, weer in een bus naar Creel, dat wel maar tjeetje wat was ik chagerijnig, en toen reisde er ook nog een gitaarspeler mee in de bus, wat opzich leuk is en er voor zorgde dat de kinderen in de bus ophielden met huilen, alleen het zingen erbij was zoooo vals.

Oke genoeg want als je alleen reist, heeft het geen zin chagerijnig te zijn, niemand die medelijden met je heeft, en zelfmedelijden is al helemaal niet productief. Toen ik in Creel aankwam en er stond een warme maaltijd voor me klaar, was ik op slag gelukkig. Gelukkig waren er ook alleen maar spaans sprekende hippies in het hostel, dus kon ik nog meer quality time met mezelf doorbrengen.

Gister waren er weer wat engels sprekende mensen, dat die mensen zo zeldzaam en waardevol zijn .... en vandaag was fantastisch! Een trip naar een hele diepe canyon die we naar beneden wandelden en daar konden we zwemmen in hot springs coming out of the mountains. Samen met een scots meisje (echt waar maaike en Lauren en she loves belle and Sebastian) gingen we de hele rivier af tot we bij een dam kwamen met hel blauw water en de zon ....en ..... fantastisch....

Goed alles dus weer goed, op zijn pootjes terecht gekomen zoals wij dat zeggen.

Kuz ilze

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |